en
Taylor Franz 91172 Unsplash

Cappuccino

Ingredienser

1 espresso

30 ml varm melk

30 ml melkeskum

10 -15 ml Barista® Gourmet Sirup - velg din favoritt.

Cappuccino er en drikk laget av like deler espresso, varm melk og melkeskum.

Pynt gjerne med hakket sjokolade eller kanel.

Relaterte produkter


Gourmet Syrup Cinnamon

Barista Cinnamon er en smaksrik og intens sirup med fyldig, varm smak av kanel. Sirupens rike smak gjør at den kan brukes i liten dose og fortsatt gi tydelig smak av kanel. Passer godt i steamet melk, caffe latte og milkshake eller i andre melkefrie alternativer.

Les mer

Gourmet Syrup Hazelnut

Barista Hazelnut har en rik og intens smak av ristede hasselnøtter, kjeks og brunet smør.  Den er fyldig søt og smaken sitter lenge i munnen. Den rike smaken passer godt både med kaffe, melk og sjokolade. Prøv den både i kalde og varme drikker, med og uten melk. 

Les mer

Gourmet Syrup Chocolate

Barista Chocolate er en fyldig og smaksrik sirup med tydelig smak av kakao og melkesjokolade.

Les mer

Gourmet Syrup Irish Cream

Barista Irish Cream har fyldig smak av kaffe, vanilje, fløte og irsk brennevin. Smaken er laget for å komplementere aromaene i ferskbrent kaffe. Den rike, komplekse smaken passer like godt i varme og kalde drikker og kan brukes i kaffedrikker med og uten melk.

Les mer

Gourmet Syrup Caramel

Barista® Gourmet Caramel er en fyldig og rik karamellsirup med balansert smak av brent karamell, fløte og fudge.

Les mer

Gourmet Syrup Almond

Mandeltreet stammer fra Sentral-Asia. Frukten er en steinfrukt og det vi kjenner som mandel er frøet i denne frukten. Barista Almond er en delikat sirup med mild smak av mandel. Lukten og smaken gir assosiajsoner til skåldede mandler, marsipan og makroner. Mandel harmonerer godt med melkebaserte kaffedrikker, til varm melk eller med melkefrie alternativer. Sirupen smaker godt alene eller i kombinasjon med blant annet Barista Chocolate eller hvorfor ikke prøve den i en varm kakao.

Les mer

Gourmet Syrup Vanilla

Barista Vanilla har en mild og karakteristisk lukt og smak av vanilje slik vi er vant med den i Norge og Skandinavia. Smaken er lys og snill og kan minne om vaniljesukker, kremtopper og hvit sjokolade. Vanilla syrup passer i alle kaffedrikker der du ønsker en mild og søt smak.

Les mer